WERKPLAATS / SERVICE

Om uw machines in optimale conditie te houden, voeren onze goed opgeleide en ervaren monteurs vanuit onze werkplaatsen in Heesch, Staphorst en Papendrecht alle voorkomende reparaties en onderhoud aan uw machines uit, zowel voor LiuGong, Case, Dieci, Vibromax , D&A als voor Komatsu en Kramer machines hebben wij de benodigde ervaring in huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook voor machines van andere dan onze eigen merken voeren wij in onze werkplaatsen onderhoud en reparaties uit, alsook voor het vervangen van rijwerken en rupsen voor rups-graafmachines en minigravers, het persen van slangen en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Tevens beschikken wij over goed uitgeruste servicewagens waarmee onze monteurs ook ter plaatse reparaties en onderhoud uit kunnen voeren.

Ook zijn wij gecertificeerd voor het uitvoeren wij BMWT-keuringen, waarmee voor uw materieel en uw mensen een veiligere werkomgeving gecreŽerd wordt

.

Voor informatie over de mogelijkheden kunt u bellen met onze vestigingen. U kunt ook mailen naar parts@hansan.nl , Staphorst@hansan.nl of papendrecht@hansan.nl .

Hansan Bouwmachines BV Heesch - Staphorst - Papendrecht, The Netherlands
Tel: +31.412.454727 - Fax: +31.412.455075 - Email: info@hansan.nl