VACATURES

HANSAN BOUWMACHINES is exclusief leverancier van LiuGong en Solmec in Nederland. Wij leveren machines, onderdelen en service aan onder andere aannemersbedrijven, loonwerkers, grondverzetbedrijven, bouwbedrijven, verhuurbedrijven, overslagbedrijven, recycling-bedrijven, industriŽle bedrijven, overheden en vele anderen.

 

Op dit moment hebben een vacature voor de functie van:

 

MONTEUR(S) BINNEN- EN BUITENDIENST (diverse regio's)

Vanuit onze vestigingen in Heesch en Staphorst verzorgen wij naast de verkoop ook onderhoud, reparatie en onderdelenvoorziening voor geheel Nederland.

Voor beide vestigingen zijn wij op zoek naar monteurs voor het verrichten van service en reparatie-werkzaamheden aan grondverzet- overslag- en industriemachines, en aan machines in aanverwante sectoren.

Het betreft een functie waar je zowel in de werkplaats als onderweg onderhoud en reparaties uitvoert en storingen zoekt en oplost, bij voorkeur heb je ervaring in onze branche of een hieraan gerelateerde branche.

Wanneer jij vindt dat je geschikt bent voor deze functie en je bent enthousiast om bij ons aan de slag te gaan dan nodig wij je uit  om een email met cv en begeleidend schrijven te versturen naar thijs@hansan.nl.

 

 

VERKOPER GRONDVERZET / INDUSTRIEMACHINES (combinatie binnen/buitendienst)

Wij zijn op zoek naar resultaatgerichte verkoper(s), met ervaring in onze branche of een vergelijkbare branche, die zich als uiteindelijke doel stelt het ontwikkelen van een lange-termijn relatie tussen Hansan en eindgebruikers, op korte termijn de verkoopdoelstellingen duidelijk in het oog houdt en die het als een uitdaging ziet om de merken LiuGong en Solmec mee op de Nederlandse kaart te zetten.

Met onze productlijnen verkoopt U een complete lijn machines, die zich kenmerkt door bewezen en degelijke kwaliteit tegen een concurrerende prijs; precies datgene waar veel eindgebruikers nu naar op zoek zijn.

Belangrijkste taak wordt het uitbreiden van het aantal machines en klanten in diverse regio's alsmede het onderhouden van bestaande relaties in deze gebieden.

Uiteraard zijn arbeidsvoorwaarden van toepassing die passend zijn voor een dergelijke functie.

 

 

 

Ziet u zichzelf in een van bovenstaande functies, stuur een brief met CV naar : thijs@hansan.nl.

 


Hansan Bouwmachines BV Heesch - Staphorst , The Netherlands
Tel: +31.412.454727 - Fax: +31.412.455075 - Email: info@hansan.nl